پیش‌بینی هواشناسی در خراسان رضوی و مشهد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) | باران در خراسان رضوی شدت می‌گیرد تداوم بارش باران در ۱۷ استان (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) «یسنا» دختر ناپدید شده ترکمن ربوده شده بود؟ آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | بازنشستگان خواستار افزایش حقوق با رقمی بالاتر از مصوبه مزد هستند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) سارقان کابل‌های برق فشار قوی در مشهد شناسایی و دستگیر شدند (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان رضوی (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزییاتی درباره درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال موزه‌ها فردا شنبه (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعطیل است امنیت غذایی از ارکان امنیت ملی است همه آنچه باید درباره حساسیت فصلی بدانید جلوگیری از ۳ هزار سقط عمد جنین سالم در کشور حریق منزل مسکونی در بلوار میرزا کوچک خان + تصویر حادثه(۱۳ اردیبهشت) شاهرخ‌خان دستگیر شد (۱۳ اردیبهشت) بارش باران و لغزندگی معابر در جاده‌های خراسان رضوی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزئیات لحظه پیدا شدن «یسنا دیدار» از زبان کایت سوار نیشابوری+فیلم برخورد مرگبار کامیون با پژو پارس در نزدیکی مشهد با ۲ کشته و زخمی (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) ویدئو | توضیحات مدیر‌عامل هلال احمر گلستان درباره پیداشدن یسنا، دختر گم‌شده ترکمن یک سوم شهرستان‌های خراسان رضوی فاقد مرکز پزشکی قانونی هستند مشهد، میزبان سومین همایش ملی مدیران خیریه دارالاکرام| بورسیه تحصیلی برای ۸ هزار دانش‌آموز نیازمند روایت مادر «یسنا دیدار»، از روز ناپدیدشدن دختر ۴ ساله‌اش + فیلم
سرخط خبرها

چه چیز‌هایی می‌توانند جایگزین روغن‌های خوراکی باشند؟

  • کد خبر: ۱۷۶۵۵۶
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۶
چه چیز‌هایی می‌توانند جایگزین روغن‌های خوراکی باشند؟
روغن‌های گیاهی متشکل از دانه‌های سبزیجات و میوه‌هایی که محتوای روغنی دارند، هستند و برای بسیاری از افراد جهان بخش مهمی از رژیم غذایی را تشکیل می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، روغن‌های گیاهی متشکل از دانه‌های سبزیجات و میوه‌هایی که محتوای روغنی دارند، هستند و برای بسیاری از افراد جهان بخش مهمی از رژیم غذایی را تشکیل می‌دهند. هنگامی که به عنوان ابزاری برای آشپزی مانند سرخ کردن، کوتاه کردن زمان پخت یا یکی از مواد تشکیل دهنده سالاد در نظر گرفته شوند، روغن‌های گیاهی منبع خوبی از چربی‌های سالم به حساب می‌آیند.
مصرف زیاد روغن و چربی می‌تواند علاوه بر چاقی منجر به افزایش بیش از حد کلسترول و LDL کلسترول بد خون شود و زمینه بروز تصلب شرایین، فشار خون بالا و نارسایی قلبی فراهم آورد و احتمال بروز بیماری‌های مزمن مانند دیابت، سرطان، بیماری‌های کبدی و کلیوی را افزایش دهد.


انواع مختلف روغن‌های گیاهی دارای مولفه‌های تغذیه‌ای متفاوتی هستند که به افراد کمک می‌کنند، اما از عناصر رایج موجود در آن‌ها می‌توان به ویتامین E. توکوفرول، اسید‌های چرب امگا-۳ و امگا-۶، چربی‌های غیر اشباع چند پیوندی و تک پیوندی و چربی‌های اشباع شده در آن‌ها اشاره کرد.
اسید‌های چرب امگا-۳ به عنوان یک ضد التهاب شناخته می‌شوند و بر همین اساس است برای افرادی که از ناراحتی‌های قلبی مزمن، پوستی، و گوارشی رنج می‌برند، بسیار توصیه می‌شود. از سوی دیگر، امگا-۶ از جمله چربی‌های مفید است که بدن به آن نیاز دارد، اما استفاده بلند مدت و فراتر از مقدار توصیه شده می‌تواند بیش از آن که مفید واقع شود، مضر باشد.
بهترین راه برای بهره وری از رژیم غذایی ایده آل جایگزینی روغن‌های گیاهی به جای روغن‌های مصرفی معمول است. اگر قصد دارید مصرف چربی‌ها را کاهش دهید، روغن‌های گیاهی می‌توانند گزینه مناسبی باشند.

مارگارین

مارگارین نیز به مانند روغن‌های نباتی یک محصول روغنی با پایه‌ای گیاهی است و این مسئله می‌تواند این ماده غذایی را به جایگزین خوبی برای روغن‌های نباتی تبدیل کند. تنها تفاوت مارگارین این است که دارای طعمی شبیه کره است و این روغن می‌تواند طعم کره‌ای را به غذای شما اضافه کند. فراموش نکنید قبل از مصرف، مارگارین را ذوب (آب) کنید.

کره

کره یکی از مشتقات به فرم جامد تولید شده غنی از چربی تشکیل شده از شیر است و از ویژگی‌های آن این است که هنگامی که به جای روغن‌های نباتی در غذا استفاده شود، باعث ایجاد بافتی خامه‌ای و عالی در غذای طبخ شده می‌شود. در نتیجه آن برخی از افراد به علت لذیذ‌تر شدن غذا با این ماده خوراکی مفید که باعث ایجاد طعم عالی می‌شود استفاده از کره را به دیگر گزینه‌ها بیان شده نظیر روغن‌های مایع و با پایه‌ای گیاهی ترجیح می‌دهند. همچنین از کره می‌توانید در کباب کردن و یا سرخ کردن بهره ببرید. جدای از نقاط قوت بهره وری از کره دارای یک ضعف نیز هست و آن پایین بودن دمای طبخ کردن کره نسبت به روغن‌های نباتی است.

ماست

ماست نیز همانند گزینه‌های قبلی می‌تواند گزینه مناسبی به خصوص در پخت کیک و کیک میوه باشد. ماست به افزایش پتانسیل حفظ رطوبت درغذا کمک می‌کند و در صورت استفاده از ماست پر چرب، چربی غذایی تهیه شده را نیز تامین خواهد کرد.

پوره سیب

پوره سیب از جمله مواد غذایی است که می‌تواند به عنوان گزینه‌ای سالم و بر پایه گیاه و دارای مقدار کمی چربی و صد البته تامین کننده همان مقدار رطوبت است. البته پوره سیب را نمی‌توانید به تنهایی استفاده کنید و لازم است برای پخت و پز به صورت ترکیبی استفاده شود، در صورت عدم استفاده منبع روغنی دیگری، غذای درست شده ممکن است دارای شکلی خشک و فاقد تردی مورد نیاز باشد. پوره سیب همچنین گزینه مناسبی برای رژیم‌های غذایی برای لاغری بدون آسیب به بافت و طعم غذا محسوب می‌شود.

موز

مانند مواد قبلی که ذکر شد موز نیز می‌تواند باعث تامین رطوبت و ساختار مناسب غذا یا خوراکی تهیه شده بدون اضافه کردن چربی شود. با این حال، موز دارای عطر و طعمی مشخص است، پس مطمئن شوید که طعم دهنده‌های غذایی می‌تواند آن را پوشش دهند.

منبع: فرارو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->